Dakbedekking aan laten leggen door VDP Dakbedekking

Voor het laten aanleggen, onderhoudeninspecteren, reinigen en verwijderen van uw dakbedekking, bent u bij VDP Dakbedekking aan het juiste adres. Wij zijn breed in onze werkzaamheden en kunnen u snel helpen. Elke situatie is uniek en daar hoort ook een op maat gemaakte dakbedekking bij. U kunt ons benaderen voor een persoonlijk bezoek aan huis en uiteraard kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat.

 
 
 
 
 

Waarom is goede dakbedekking belangrijk?

Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak veel te verduren. Dakbedekking aanbrengen op de juiste manier en het juiste onderhoud ervan is daarom zeer belangrijk. Wij adviseren u over diverse producten zoals bitumineuze dakbedekking voor het aanbrengen van dakbedekking, daken en dakbehandeling.

Een goed onderhouden dak voorkomt dat u problemen krijgt met lekkages of met houtrot. Schade kan in de loop der jaren ontstaan. Het is daarom erg belangrijk dat u eens in het jaar uw dak laat inspecteren. Dit voorkomt u veel narigheid in de toekomst en zorgt ervoor dat u altijd een droog dak boven uw hoofd

De voordelen van bitumen dakbedekking

VDP Dakbedekking is onder de dakdekkersbedrijven in Rotterdam en Hoogvliet gespecialiseerd in het bitumineuze dakbedekking aanbrengen op verschillende soorten daken. Bituminueze dakdekking heeft vele voordelen:

  • Bestendig tegen weersinvloeden
  • kan grote krachten verdragen
  • heeft een lange levensduur
  • Een uitstekende kwaliteit-/prijsverhouding.
  • Gebruiksvriendelijk

Het gebruiksgemak van bitumineuze dakbedekking is een van de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen, maar dat wil niet zeggen dat elke leek elk dak kan repareren als een plat dak lekt. Platte daken herstellen is namelijk mogelijk met verschillende soorten dakbedekking, maar niet elke soort is geschikt voor iedere toepassing. Bitumineuze dakbedekking aanbrengen laat u over aan VDP dakbedekking!

De voordelen van EPDM dakbedekking

Naast bitumineuze dak bedekking zijn wij gespecialiseerd in EPDM dakbedekking! Zie hier de voordelen van EPDM:

  • Duurzaam materiaal
  • Bestand tegen sterke weersinvloeden
  • langere levens duur dan bitumen
  • Elastisch
  • Gebruiksvriendelijk

Uw dak laten vernieuwen? Neem direct contact op

Wilt u een plat dak vernieuwen? Neem dan vandaag nog contact op met VDP Dakbedekking. Omdat dakbedekking aanbrengen een vak apart is zullen we in overleg bepalen welk type dakbedekking voor uw situatie het meest geschikt is. Tijdens het dakbedekking aanbrengen zorgen wij ervoor dat dit gebeurt op een duurzame manier en dat uw dak er weer jaren tegenkan, zonder zorgen over lekkages en dergelijke.

Waarom kiezen voor VDP?

Wij zijn al jaren specialist in de regio Rotterdam. Met vele grote en kleine projecten voorzien wij al vele jaren onze klanten van een droog dak boven hun hoofd en een goed en duurzaam dak. Wilt u meer weten over de diensten van VDP Dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij maken snel een afspraak met u.

Nieuws

Onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

Duurzaam in 2017,

Veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witte daken.

Lees meer

Meer nieuws