Veiligheid staat voorop bij VDP dakbedekking

 

VDP Dakbedekking heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Maar de veiligheid van onze medewerkers is minstens zo belangrijk. Om al onze projecten op een snelle, kostenefficiënte, kwalitatieve én veilige manier uit te voeren maken wij gebruik van de beste en gecertificeerde veiligheidssystemen. Ook laten wij onze dakdekkers regelmatig bijscholen op het gebied van veiligheid.

 

Het werken op hoogte brengt eenmaal bepaalde risico’s met zich mee. Toch is VDP dakbedekking er op gebrand om de werkzaamheden veilig en verantwoord uit te voeren. Wij hebben veel verschillende specialisaties op het gebied van dakbedekking. Daarom hebben onze mensen ook kennis en ervaring over veilig werken op veel verschillende daken. Ze moeten daken kunnen reparen, daken kunnen installeren, regenpijpen en dakgoten herstellen en plaatsen op horizontale, hellende en verticale werkplekken op hoogte.

vdp dakbedekking

Professionele valbeveiliging met eurosafesolutions

 

VDP Dakbedekking werkt altijd met professionele valbeveiliging. Welke technieken we gebruiken is afhankelijk van de situatie. Wij laten ons voor onze veiligheidsprotocollen adviseren door httpss://www.eurosafesolutions.nl. Dit uiterst professionele bedrijf is expert in het uitvoeren van risicoanalyses, veiligheids assessments en weet alles over de vele manieren waarop werknemers van risicovolle beroepen zo veilig mogelijk aan het werk kunnen. Zij verzorgen onze trainingen en adviseren ons welk gereedschappen wij moeten gebruiken om veilig op en aan het dak te werken. Dit kan gaan van het plaatsen van hekken tot het gebruik van harnassen en zekering met touwen

 

Praktische veiligheid voorop

 

Onze dakdekkers werken dus altijd volledig volgens de geldende veiligheidsnormen. En we zetten altijd de slimste zekeringssystemen in. Het is immers belangrijk dat onze teams bij het uitvoeren van de projecten door de veiligheidssystemen niet gehinderd worden in de uitvoering van het werk. Gelukkig adviseert httpss://www.eurosafesolutions.nl ons daar uitstekend in. Door gebruik te maken van werklijnen die meebewegen bij normale werkzaamheden maar blokkeren bij een val bijvoorbeeld.

 

Kortom, als je VDP inschakelt voor jouw project op grote hoogte dan ben je er van verzekerd dat wij dit volledig veilig uit zullen voeren. Wil je weten hoe we jouw dak op een veilige manier van nieuwe dakpannen gaan voorzien? Of ben je geïnteresseerd in het opvragen van een vrijblijvende prijsopgave voor de reparatie van je dakgoot? Neem dan direct contact met ons op. We praten graag, op een veilige manier, met je verder!