vdp dakbedekking

Jou specialist in het maken van duurzame daken in de nieuwbouw, maar ook verduurzamen van renovatie daken

Vdp dakbedekking

betrokken, vertrouwd, transparant

Zonnepanelen plat dak.

De zonnepanelen zijn beter dan ooit en zijn veel goedkoper dan voorheen, er zijn subsidies en je kunt panelen op diverse manieren toepassen.
Het is tijd om je zonnepanelen aan te schaffen. Een zonnepaneel kun je op verschillende daken toepassen, op je woning, bedrijfspand of distrubutie centrum.
Vdp dakbedekking is gespecialiseerd in het leggen van panelen op platte daken, dit doen wij voor aannemers, vastgoedbeheerders, bedrijven en de consument.
Wij werken met het montage systeem van, van de valk pro en installeren diverse merken zonnecellen.
Er zijn verschillende installaties mogelijk denk aan, serie schakeling, micro omvorming of optimizers.

Geïntresseerd in een offerte of informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Waarom zonnepanelen plat dak?

Heb je een platdak met een gunstige ligging en wil je van je dak een energie centrale maken? Dan is zonnepanelen helemaal iets voor jou!
De panelen leveren door het gebruik van zonlicht energie terug aan het net, zo bespaar je op de energie rekening en krijg je in sommige gevallen zelfs geld terug.
Platte daken hebben een voordeel, door de grote oppervlakten met weinig opstakels en door dat daken op een geringe hoogte liggen vangen zonnecellen veel licht en gaat er geen opbrengst verloren door schaduw elementen.

zonnepanelen plat dak

Voordelen van een PV-paneel.

  • klimaat bewuste keuze en goed voor het milieu
  • mooie belegging voor spaargeld en een goed rendement
  • financiering en subsidie mogelijkheden
  • brengt de energie rekening omlaag
  • van klein tot grote daken het kan allenmaal

hoe werkt een zonnecel?

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat, met behulp van fotovoltaïsche cellen in het paneel, een deel van de fotonen uit het zonlicht omgezet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Het op deze wijze opvangen en omzetten van zonne-energie wordt kortweg zon-PV genoemd (PV van photovoltaic cell).[1] Zonnepanelen worden ook toegepast voor energieopwekking in de ruimtevaart en voor energieopwekking in afgelegen gebieden.

zonnepanelen plat dak

wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van wat voor soort systeem er gekozen wordt, maar ook hoeveel panelen en welk type omvormer nodig is.
Gemiddeld kunnen we zeggen dat een woning of klein bedrijfs-pand, waar rond de 12 stuks op komen, rekening moeten houden met  3000 tot 6000 euro.

neem contact met ons op!

voor een definitieve prijs dient er een offerte aanvraag gedaan te worden zodat alles voor de klant inzichtelijk word gemaakt.

 

Ja ik wil vandaag nog milieu vriendelijk worden en beginnen met het opwekken van groene energie.

    Dakonderhoud