Dak Inspectie in Rotterdam

Een dakbedekking heeft in Nederland veel te verduren. Regen, wind, sneeuw, hagel en natuurlijk de zon; alle weerelementen komen voor. Met name het vele vocht en de UV straling van de zon hebben een negatieve invloed op bitumineuze dakbedekking van platte daken. Als deze dakbedekking te veel verweert dan is deze na verloop van tijd niet meer waterdicht. Vocht dringt dan tussen de dakbedekking en het dak zelf met lekkages als gevolg. Een lekkage geeft altijd overlast, en als deze niet snel wordt behandeld dan kan er fikse schade ontstaan. Hoe langer een lekkage wordt genegeerd, hoe hoger de kosten uiteindelijk zullen zijn om deze op te lossen.

Bij een extreme lekkage moet soms de gehele dakbedekking vernieuwd worden. Om dit soort situaties te voorkomen zijn regelmatige preventieve dak inspecties noodzakelijk. VDP Dakbedekking biedt deze dienst uiteraard voor een scherpe prijs aan.

Wij verzorgen je dak inspectie

Met een dak inspectie zien we snel of er sprake is van (beginnende) schade en/of achterstallig onderhoud. Wij inspecteren uiteraard het gehele dak. Dus zowel de dakbedekking als de dakranden. We bekijken ook, indien aanwezig, de staat van de dakgoot. Uiteindelijk brengen wij een inspectierapport uit. Wij geven hierin aan op welke termijn het dak vervangen zou moeten worden. Ook al het aanbevolen onderhoud wordt aangegeven. Hierdoor heb je een helder inzicht over de te verwachten acties op korte en lange termijn. Wij weten na jarenlange ervaring dat het zo snel mogelijk uitvoeren van klein onderhoud de kans op onvermijdelijke hoge onkosten en lekkages aanzienlijk verkleint. Voor meer informatie over onze dak inspectie of het maken van een afspraak kun je direct contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk nu direct een prijsopgave aan te vragen.

20160125_13463

Wat wij voor jouw dak kunnen betekenen

VDP Dakbedekking uit Zuid Holland is ervaren met aanleg en onderhoud van alle soorten dakbedekking voor zowel platte als schuine daken. Wij voeren een inspectie uit waarna je precies te horen krijgt wat de status is van je dak. We vernieuwen je platte of schuine dak, voeren reparaties uit, installeren een nieuwe dakbedekking en hebben nog veel meer diensten beschikbaar. Onze energiebesparende opties zoals groendaken, witte daken en zonnepanelen worden door vele klanten in Rotterdam en omgeving gewaardeerd. Ook behoren wij tot de EPDM dakdekkers. Dit betekent dat wij ook EPDM dakbedekking installeren. Voor een prijsopgave en meer informatie kun je het beste direct contact met ons opnemen.